NEPTUN regisztráció

 • A NEPTUN rendszer keretében minden beiratkozott hallgatónak lehetősége nyílik a kurzusfelvételre és vizsgajelentkezésre. Továbbá megtekintheti a Tanulmányi Osztály által róla nyilvántartott adatait, nyomon követheti az egyetemhez kapcsolódó pénzmozgásait, kapcsolatot tarthat oktatóival, diáktársaival.
 • Ahhoz, hogy Ön hallgatóként a NEPTUN-hoz kapcsolódhasson, érvényes NEPTUN-os felhasználói azonosítóval (usernévvel) és jelszóval kell rendelkeznie. Ugyanez a felhasználói azonosító és jelszó használható a CooSpace és Modulo rendszerek eléréséhez is.
  Ha ilyennel még nem rendelkezik, a következő lapokon végighaladva regisztrálhatja magát, azaz létrehozhatja saját NEPTUN-os felhasználói azonosítóját és beállíthatja jelszavát:
  - Személyes adatainak megadásával azonosíthatja magát, s ha ezt a rendszer rendben levőnek találja, akkor megadja az Ön NEPTUN-ban használt azonosítókódját, valamint a NEPTUN-os felhasználói azonosítóját. (Új hallgatók esetében ez a kettő azonos lesz.)
  - Ezután beállíthatja a jelszavát.
Fontos!
 • A személyes adatok ellenőrzése az NEPTUN-ban tárolt adatokkal való pontos egyezés alapján történik. (Új hallgatóink adatait a felvételi rendszerből vettük át, szükség esetén ellenőrizheti őket a felvi.hu oldalon.)
  Ha az Ön által megadott adatok alapján a rendszer nem tudja azonosítani, adatainak pontosítása céljából keresse fel a Tanulmányi Osztályt vagy forduljon a Help Desk szolgálathoz (email: help@neptun.u-szeged.hu)!
 • Mindenki csak saját magát regisztrálhatja, más nevében regisztrálni (az illető személyes adatainak ismeretében is) tilos!
 • Jelszavát szigorúan tartsa titokban, mert annak ismeretében bárki hozzáférhet az Ön adataihoz, vagy pl. vizsgára jelentkezhet, vizsgajelentkezést törölhet az Ön nevében.
  Amennyiben a jelszavát mások is megtudták, azonnal változtassa meg!
 • Amennyiben a rendszert mások számára is hozzáférhető munkaállomásról éri el, akkor munkáját feltétlenül a KILÉPÉS funkcióval fejezze be, illetve zárja be az összes böngésző ablakot, amelyet a regisztráció során megnyitott.

Elfogadom a Neptun rendszer felhasználási feltételeit.     

A biztonságos kapcsolat érdekében a NEPTUN HTTPS protokolt használ.
Technikai probléma esetén forduljon a Számítóközpont Help Desk szolgálatához.